Fuldmåne på Løve - Vandbærer aksen 2022

Imorgen onsdag lander fuldmånen på 27 grader i Løvens tegn. Månen oplyses, idet Solen står lige overfor i det modstående tegn Vandbæreren og der sættes dermed fokus på den arketypiske konflikt mellem Jeg'ets behov vs. fællesskabets bedste.

Med Månen i Løvens tegn, er det nødvendigt at slippe det selvcentrerede perspektiv for til gengæld at kunne imødekomme en mere helhedsorienteret tilgang til livet. Det er tid til at forstå, at alt hvad vi gør, har en effekt på kloden og det globale fællesskab, som vi er en del af. Menneskeheden står netop nu overfor gigantiske omvæltninger på stort set alle planer og hverken klimaforandringer, pandemier el. lign. skeler til om du er rig, kendt, royal eller på anden måde befinder dig øverst i det sociale hierarki.

For den umodne Løve, som er en energi, vi alle kender i vores liv, er dette en svær kamel at sluge. Vi har alle områder, hvor Løvens stolthed og selvcentrerede tilgang kommer til syne. Hvor JEG og MIN lyst og selvrealisering bliver vigtigere end hensynet til fællesskabet, kloden, det højeste bedste. Hvor Jeg'et føler sig hævet over de andre. Som den evige teenager er Løven optaget af at have det sjovt og der er ærlig talt ikke meget bling bling over at skulle begrænse sit luksusliv og storladne selvudtryk for en større, men samtidig mindre, personlig vision. Men også Løven må på et tidspunkt blive voksen og dermed integrere dets modstående tegn Vandbærerens kvaliteter.

Med Solen i Vandbæreren under denne fuldmåne, bliver vi bedt om kollektivt at vælge det, der er bedst læs. kærligst for helheden. Vi må lade Ego'et træde til side og erkende, at de kvaliteter, der er brug for netop nu, er nogle, der ligger udover det personlige felt. Vi er så at sige nødt til løfte blikket og slippe vores egen navle for et øjeblik, for dermed at se hvordan vi bedst kan bidrage til det fælles projekt, der ligger forude. Skabelsen af en ny verden sker ikke af sig selv, men hver især er vi dråber i havet, der gennem vores daglige valg, bidrager til at skabe nye strømninger.

Så spørgsmålet er, hvad vi vil skabe og hvordan kan vi hver især bedst bidrage?

Når Løven og Vandbæreren går hånd i hånd kan Jeg'et træde frem med sit lys til gavn for alt og alle omkring sig. Når nok Jeg'er indtager deres platform og leder fra hjertet, vil lyset blive så stærkt, at mørkets kræfter langsomt mister taget. Og når grådighed, stolthed og opfyldelsen af egne behov ikke længere er den primære drivkraft, kan ånden endelig trænge igennem og inspirere os kollektivt til at gå nye veje.

Med T-kvadratet ml. Sol, Måne og Ceres i Tvillingerne, er det en proces, som vi må bevidstgøre ved at sætte ord på. Hvis vi vil vel at mærke, for med Pluto i Stenbukken i konjunktion med Merkur i Vandbæreren kan der ligge en dyb kollektiv angst for at slippe det gamle ved at sætte ord på det nye. Med trigon til Makemake i Vægten er det et valg, vi alle står overfor og som kræver, at vi tør stå på mål for vores egen sandhed, også hvis det betyder, at vi tilsyneladende må stå alene. Da Vægten er i fokus som skjult tegn på himlen, er evnen til kompromisløst at gå med visionen/sandheden et vigtigt tema for denne fuldmåne. Det kræver at vi ser frygten i øjnene og overgiver os til den højere vilje. Pluto må slippe kontrollen og lade det gamle dø for til gengæld at vælge sandheden og livet. ( T-kvadratet til Eris i Vædderen og Haumea i Vægten). Der er ganske enkelt ingen anden udvej.

Glædelig fuldmåne!

Previous
Previous

Fuldmåne på Jomfru - Fisk aksen 2022

Next
Next

Vandbærerens tidsalder