Solen i Skytten

Tidligt imorges forlod Solen Skorpionens dybe, transformerende tegn for den næste måneds tid at sætte fokus på Skyttens kærlige, højstemte væsen. For der er virkelig ingen som Skytter, der kan se humoren bag og i øvrigt muligheden i enhver tilsyneladende horribel situation. Og tro mig, jeg har snart 40 års erfaring med at være født i dette tegn og en ting er sikkert, det er IKKE kedeligt. Alt muligt og umuligt andet, men ikke dét!

Når Solen stiller sig i et tegn, giver det en kollektiv grundtone, som mærkes den kommende måned. Hvis du er en af de mange, der kun knapt nok er kommet helskindet igennem den intense og noget ubarmhjertige Skorpion tid (No fence til Skorperne - jeg elsker jeres rå og vilde dybde!), så er der nu mulighed for at trække vejret lidt lettere. Hvad du har lært gennem den dybe selvransagelse i novembermørkets skjulte afkroge, skal nu løftes til et alment menneskeligt/filosofisk plan. Ja, i virkeligheden skal alt løftes, for kun oppefra kan principperne bag denne verden erkendes. Det er tid til at søge den højere sandhed om vores mellemmenneskelige erfaringer på jordplanet. At forstå de upersonlige og dog så kærlige mønstre bag al skabelse. At tage de store sko på, se stort på småting og lade juletræerne vokse helt ind i himlen. (Mon ikke det også ville være ganske fint for klimaet)! Alt andet er ganske enkelt for kedeligt og det ord findes som sagt ikke på et eneste sprog i Skyttens multinationale ordbog

Skyttens personlige hersker Ju(hu)piter, er da heller ikke meget for at holde igen. Vi taler 'mere er mere' princippet med mantraet: 'Alt til alle altid' kørende på repeat. Det er de store armbevægelser, humor på højt plan (og lavt og alt derimellem ) og fejring af den overflod af kærlighed, der gennemsyrer Universet og gør det umuligt for en Skytte, at forstå hvorfor så mange dog går rundt og hænger med næbbet. Til gengæld deler Skytte mennesket gerne generøst ud af både sin mangfoldige livsvisdom og alt hvad der ellers tilflyder den, som aldrig tvivler på Universets godgørende kilde

Tiden op til jul byder på mange sociale aktiviteter, hvor fejringen af kærligheden og lysets komme er i fokus. (Solen forlader Skyttens tegn på dagen for Vintersolhverv d. 21/12).

Skytten beder os lade glæden, tilliden og kærligheden fylde os og husker os på at intet i denne verden er umuligt for den som tror. Tro kan flytte bjerge, siges det, så hvorfor ikke give det et skud!? Lad dine ønske pile fare til himmels og svæve på glædens uovervindelige vinger. Glem ikke, at glæde er healing og vejen til glæde er glæden selv!

Så find humoren frem kære sjæl og lad kærligheden strømme til alt og alle, mens du underholder dagens selskab med filosofiske erkendelser krydret med sofistikerede, selvfede ankedoter fra denne inkarnations mutible eventyr. Mindre kan ganske enkelt ikke gøre det! (Altså det er jo ild tegn, vi har med at gøre, så lidt høj i hatten har man lov at være)!

Glædeligste Skytte sæson kæreste venner!

Masser af kærlighed,

fra Skytte kvinden,

M

Previous
Previous

Vintersolhverv

Next
Next

Fuldmåne på tyr-skorpion aksen