Bøn for det nye år 2022

Himmelske kraft,

Du som altid er med mig og blot venter på min åbenhed og aktive med-skabelse, fri mig af de besnærende bånd, der stadig binder mig til en verden, som ikke længere består og giv mig modet til at træde ind i dette nye år med masser af frihed, autencitet og personlig gennemslagskraft.

Giv mig klarhed, så jeg kan forbinde mig med mit kald og led mig derhen, hvor mit hjertelys kan gøre allermest gavn. Dér, hvor der er allermest brug for mit unikke bidrag.

Guddommelige fader/moder,

Lad mig mærke, at der er behov for mig.

At der er mening med mit jordiske liv.

At jeg kan gøre en forskel og skabe mening i det tilsyneladende meningsløse, give kærlighed, dér hvor der er konflikt og klarhed, dér hvor kaos har overtaget.

Når fortvivlelsen rammer mig, så husk mig på, at det jeg længes allermest efter, er det, jeg selv mangler at give.

Jeg træder nu indover denne tærskel med et åbent og modigt hjerte.

Jeg vælger at stille mig fuldt ud til rådighed og lade kærlighedens kraft strømme igennem mig og lede mig.

Kærligheden til sandheden. Kærligheden til alle levende væsener på denne jord. Kærligheden til mig selv som udgangspunkt.

Jeg opgiver at holde fast i det, der føles som en kamp og overgiver mig til livets strøm.

Lader livet gribe mig, røre mig og vise mig min vej. Lader min indre flamme skinne frit og ubetinget, så jeg kan stå stærkt, når fundamentet ryster. Så jeg kan vise vej til alle dem, der måtte være faret vild.

Ligemeget hvad de tror på eller ej, for jeg ved at vi alle er er ét og at den eneste vej igennem mørket, er I forening, i medfølelse og i kærlighed.

TAK fordi det bliver sådan nu.

Previous
Previous

Vandbærerens tidsalder

Next
Next

Vintersolhverv